Zaproszenie do składania ofert na prowadzenie lokalu gastronomicznego w RCK
Raciborskie Centrum Kultury zaprasza do składania ofert na prowadzenie lokalu gastronomicznego w budynku RCK RDK przy ul. Chopina 21 wraz z ogródkiem (w miesiącach letnich). Czas na składanie ofert jest do 7.03.2025 do godziny 15:30.
Lokal ma łączną powierzchnie 81,66 m² i składa się z: sali kawiarniano-restauracyjnej (48,28m²), kuchni, zaplecza magazynowego i socjalnego z toaletą oraz korytarza z niezależnym wejściem. Opłata za ogródek o powierzchni 206,48 m² naliczana będzie w okresie jego użytkowania.
Lokal posiada centralne ogrzewanie, dostęp do wody i prądu. W ostatnich miesiącach przeszedł modernizację polegającą na zainstalowaniu przyłącza gazowego oraz wentylacji.
Szczegóły ogłoszenia na: http://bip.rck.com.pl/cms/553/zaproszenie_do_skladania_ofert_na_prowadzenie_lokalu_gastronomic