Gotuj z Grupą Rosynant
2007-11-14
Grupa Rosynant zaprasza na warsztaty z cyklu "GOTOWANIE WE 5 PRZEMIAN", które poprowadzi Tadeusz Bylica - mistrz polskiej makrobiotyki, biokunsultant, żywieniowiec, dietetyk, ziołolekarz.
Termin kursu: najbliższy weekend tj. 17 i 18 listopada 2007.
Koszt: 130 zł plus koszt produktów zużytych do przygotowania spożywanych potraw
Sobota, godz. 15.00 - 20.00 - PRZYGOTOWANIE ORGANIZMU DO ZIMY - wspólne przyrządzanie i spożywanie potraw wzmacniających organizm w chłodnych porach roku
Niedziela, godz. 9.00 - 16.00 - POTRAWY WIGILIJNE I ŚWIĄTECZNE - wspólne przyrządzanie i spozywanie potraw świątecznych kuchni polskiej i innych tradycji - zgodnie z zasadą energii 5 przemien (wersja wegetariańska oraz
mięsna)
Informacje i zgłoszenia: Anna Wacławczyk - 508 065 626
Termin kursu: najbliższy weekend tj. 17 i 18 listopada 2007.
Koszt: 130 zł plus koszt produktów zużytych do przygotowania spożywanych potraw
Sobota, godz. 15.00 - 20.00 - PRZYGOTOWANIE ORGANIZMU DO ZIMY - wspólne przyrządzanie i spożywanie potraw wzmacniających organizm w chłodnych porach roku
Niedziela, godz. 9.00 - 16.00 - POTRAWY WIGILIJNE I ŚWIĄTECZNE - wspólne przyrządzanie i spozywanie potraw świątecznych kuchni polskiej i innych tradycji - zgodnie z zasadą energii 5 przemien (wersja wegetariańska oraz
mięsna)
Informacje i zgłoszenia: Anna Wacławczyk - 508 065 626